Finns från och med nu...

... på www.louisekack.horseworld.se Kommer därför inte uppdatera här mer! Kände för en liten nystart och om jag ska vara helt ärlig så trivs jag bättre på horseworld! Hoppas ni vill fortsätta följa mig där!
 
 

Så sjukt bra video, får rysningar!


Sommar

Hallå! Länge sedan jag skrev något här känner jag! Har helt ärligt inte haft en tanke bloggen på ett bra tag nu men mitt "bloggsug" har sakta men säkert börjat komma tillbaka lite! Kände därför att de som faktiskt kikar in på min blogg skulle få sig en liten uppdatering.
Tycker även att jag borde nämna att jag funderar på att byta bloggportal men gör jag det så blir det först efter att en sak förhoppningsvis har hänt. Skulle det inte hända så är det tveksamt om jag byter bloggportal men det kan självklart ske ändå. Byter jag dock inte bloggportal så är det om jag känner mig själv rätt, tveksamt om det kommer bli så bra uppdatering på den här bloggen. Speciellt om ett tag!
 
Idag har jag inte gjort någonting egentligen. Har endast suttit framför datorn och pysslat med min hemsida(louisekackphoto.blogg.se närmare beskrivning i ett nytt inlägg kommer) samt hållit på lite med hundarna! Under kvällen tänkte jag sätta mig och redigera bilder samt promenera Whippetarna och eventuellt ta en cykeltur!
Lördagen spenderades först ett par timmar på Stora Ekeby. Jag var där och fotade lite på deras regionala hopptävlingar. Sedan åkte jag vidare till Västerås och hundkappbanan. Där fick Jalle och Alice springa, eller ja, Alice sprang väl inte så långt då hon inte riktigt fattade vad hon skulle göra men Jalle sprang på bra! Jag avslutade sedan dagen med en kort cykeltur(6,3km på 20 minuter)
Under söndagen hände det inte heller speciellt myket precis som idag. Blev mest  pyssel med hundarna samt att jag satt och läste ett One Direction fanfic. Att det blev så händelselöst under både gårdagen och under dagen(och förmodligen kommer bli under resten av veckan plus halva nästa) beror på att min pappa flög till Sydkorea för att jobba. Min mamma jobbar under veckorna(och igår var hon och lämnade min bror hos vår farmor) och det betyder att jag är tvungen att vara hemma och se efter hundarna!
 
Här kommer två av mina favoritbilder från Stora Ekeby i lördags!:
 
 

RSS 2.0